Laser ontharen bij Lias Lazecare

Het begint veel vrouwen na verloop van tijd echt tegen te staan. Telkens weer waxen, scheren of epileren om de ongewenste haargroei te verwijderen. Steeds weer hoop je er het beste maar van, vaak kom je van een koude kermis thuis. Wij van Lias Lazecare kunnen je voor eens en voor altijd helpen dit probleem op te lossen. Kies je voor ons, dan kies je meteen voor de meest veilige wijze van laser ontharen. Bovendien wordt de huid niet beschadigd en heeft onze manier van werken al snel het gewenste effect. Bijkomend voordeel is dat wij bewijzen dat laser ontharen helemaal niet duur hoeft te zijn. 

Laser ontharen: voor een permanente oplossing

Dat waxen, epileren en scheren je niet helpt om voorgoed afscheid te nemen van ongewenste haartjes is logisch. Bij genoemde methodes worden de haartjes uit de wortel getrokken. Kies je voor een laserbehandeling, dan wordt de wortel zelf aangepakt. Dan wordt dus de oorzaak aangepakt. Wat betreft de laserbehandeling doen wij het wel anders dan wat gebruikelijk is. Doorgaans wordt tijdens een laserbehandeling de wortel door warmte verschroeid en kan er zo geen haar meer uitgroeien. Deze manier werkt via het pigment in je haar. Grijze haren zijn dan uitgesloten.

En dus doen wij het anders

En dus doen wij het anders. Wij maken gebruik van de methode die we de Diode ICE Laser Platina noemen. Het is in onze ogen meteen de beste methode om haartjes permanent te verwijderen. Het is een zeer effectieve manier van ontharen en bovendien een manier die niet heel kostbaar is. De methode maakt alleen het eiwit in haarzakjes stuk, waardoor de haartjes afsterven. De huid raakt op deze manier niet beschadigd en zie je al na een aantal sessies het altijd prachtige resultaat. De methode geldt bovendien als pijnloos, als gemakkelijk en als een manier die zorgt voor een blijvend mooi resultaat.

Voordelen van deze manier van laser ontharen al lang niet meer op de vingers van één hand te tellen

Ondertussen zijn de voordelen van deze manier van ontharen al lang niet meer op de vingers van één hand te tellen. Zo voorkom je op deze wijze dat je nog te maken krijgt met die vervelende stoppels of de al even beruchte ingegroeide haren. Ook de typische scheerbultjes zie je niet meer op je huid en je bespaart ook nog eens geld. Natuurlijk kost een laserbehandeling geld. Reken maar eens uit hoeveel geld je echter bespaart op scheermesjes en aanverwante producten die je anders zou gebruiken. 

Zo goed als pijnloos

Het mooie aan laser ontharen zoals wij dat doen is zeker ook dat het zo goed als pijnloos is. De manier van werken laat zich verder omschrijven als snel en effectief. Nog een voordeel is zeker dat laser ontharen op de wijze waarop wij dat doen geschikt is voor elk huid- en haartype. Zelfs een gevoelige huid is geen probleem als de Diode ICE Laser Platina toegepast wordt. Wij behandelen bovendien heel het jaar door en we durven best te zeggen dat we gebruik maken van de meest veilige techniek die er is. 

Beduidend minder last van huidirritatie

Vrouwen die al gebruik maakten van onze diensten zijn duidelijk. Ze ondervinden door onze manier van laser ontharen beduidend minder last van irritaties aan de huid. Je kunt bovendien laser ontharen precies op die gebieden waar jij dat wenst. Geef aan waar d de ongewenste haargroei zich met name bevindt en de haartjes kunnen heel precies worden verwijderd. Zo kunnen we echt maatwerk bieden.

Specialist in laser ontharen en uitermate klantvriendelijk

In vergelijking met andere manieren van laser ontharen, sorteert onze werkwijze al snel zichtbaar effect. Al na een aantal sessies zie je het resultaat, het blijvende resultaat. Door onze werkwijze en onze zeer klantgerichte benadering durven we ons zelf best specialist in de nieuwste technologie op het gebied van laser ontharen te noemen. We werken zeer professioneel en willen dat iedere klant zich bij ons op het gemak voelt. We staan nadrukkelijk voor een persoonlijke benadering. 

Het beste resultaat en helemaal niets minder

Onze aanpak slaat aan. Het is de combinatie van de beste apparatuur met onze klantvriendelijke wijze van werken die van elke behandeling een feestje maakt. Wel een serieus feestje uiteraard, want veiligheid en professionalisme staan bij ons echt altijd voorop. We gaan alleen voor het beste resultaat, en helemaal niets minder. 

Idealiter hebben we met uitzondering van ons hoofd nergens nog haar

Het is tegenwoordig simpelweg not done om nog beharing op je lichaam te hebben, met uitzondering van je hoofdhaar uiteraard. Zeker voor vrouwen is het een no-go om ook maar ergens nog haargroei te hebben. In de ideale wereld zijn zowel de man als de vrouw geheel haarloos, kaal en volledig glad. Met onze apparatuur en de kennis van ons team is dat dus mogelijk. Je merkt snel resultaat en betaalt bij ons nooit de hoofdprijs. 

Veilig laser ontharen voorkomt frustraties

Het blijven scheren, epileren en harsen kan een buitengewoon frustrerende bezigheid zijn. Heb je te maken met wat extra beharing, dan ben je soms dagelijks met de ongewenste haargroei bezig. En dat is niet de bedoeling. Bron van ergernis zijn ook de rode bultjes, ontstekingen, ingegroeide haartjes en andere wondjes die vaak het gevolg zijn van methoden als harsen, scheren of epileren. Het is gewoon veel verstandiger en veiliger om te kiezen voor laser ontharen. Wij kunnen je altijd helpen. Kies je voor onze diensten en expertise, dan houd je voortaan tijd over nu je niet meer hoeft te harsen, scheren of epileren.

Geen schade aan de huid door onze werkwijze

Dan nog even over ons perfecte systeem, dat van laser ontharen een pijnlijke aangelegenheid maakt. Ons systeem combineert de beste eigenschappen van al bestaande lasersystemen voor laser ontharen en voegt daar SHR aan toe: Super Hair Removal. Het verzekert je van de beste ontharing die geen enkele schade aan je huid zal veroorzaken. Tenslotte, ook als tanden bleken iets is dat je graag zou willen laten doen, kun je prima bij ons terecht. Ook dan werken we op zeer veilige wijze en ondervind je geen vervelende bijwerkingen. De behandeling kan steeds herhaald worden en er wordt geen peroxide gebruikt. Onze werkwijze is volledig veilig voor tandglazuur. 

In de westerse cultuur is het tegenwoordig haast onacceptabel om enige vorm van lichaamsbeharing te hebben. Vooral onder vrouwen wordt dit gezien als een no-go. Het is ideaal om een kaal en glad lichaam te hebben, zowel bij mannen als bij vrouwen.

Dit heeft tot gevolg dat we scheren, epileren en harsen. Voor mensen die extra behaard zijn, is scheren bijna een dagtaak. Dit kan een bron van frustratie vormen. Daarnaast kun je last hebben van rode bultjes, ontstekingen, ingegroeide haren en wondjes als je de haren scheert, waxt, harst of epileert.

Ben jij het beu om te scheren? Hou je niet van waxen? Definitieve Ontharing is onze zaak! Lias Lazecare gebruikt ‘s werelds snelste, meest handige en voordelige manier om je ongewenste haar van alle delen van je lichaam en gezicht te verwijderen en de haarzakjes te vernietigen zonder het omliggende weefsel of de omliggende huid te beschadigen. 

5 redenen voor definitief ontharen:

 • Geen pijn na epileren en waxen meer!
 • Geen last meer met stoppels en ingegroeide haren!
 • Geen scheerbultjes met pijnlijke puistjes en rode huid meer!
 • Je bespaart geld omdat je geen dure scheermesjes, schuim en andere rommel meer nodig hebt!
 • Meer tijd voor belangrijke dingen!

Laser ontharen met de nieuwste technologie

Lias Lazecare gebruikt de meest geavanceerde apparatuur voor permanente ontharing die momenteel beschikbaar is: Diode ICE Laser PLATINA. Diode ICE Laser PLATINA combineert de beste eigenschappen van de al langer bestaande lasersystemen en SHR (Super Hair Removal).

Voordelen van ontharen met de Diode ICE Laser PLATINA

 • Vrijwel pijnloos, door de ICE methode
 • Snel en effectief
 • Geschikt voor alle huid- en haartypes
 • Geschikt voor gevoelige huid
 • Geschikt voor het hele lichaam
 • Geschikt om ingegroeide haren en rode bultjes tegen te gaan
 • Behandeling gehele jaar door mogelijk
 • Meest veilige techniek

The purchase of an essay online can aid you in avoiding the risk of failure, missed deadlines and missing chances. Most credible essay writing essay writer cheap services utilize academics, as well as experts who have an expertise in the field. A lot of these experts could be internationally renowned scientists. They will provide you with a distinctive customized essay. Below are some essential suggestions to keep in mind when choosing a reputable essay writing business. These are things to consider prior to purchasing essays on the internet.