Gemakkelijk en vrijwel pijnloos je gezicht ontharen

Bij mannen is het bekend en vrij standaard, maar ook vrouwen hebben er last van; gezichtsbeharing. Wist je dat hier erg gemakkelijk iets aan gedaan kan worden? Zowel voor mannen als vrouwen zijn er verschillende mogelijkheden om je gezicht te ontharen. Denk hierbij aan scheren, waxen, laseren of epileren. Bij Lias Lazecare kunnen wij vrijwel pijnloos en definitief je gezicht laseren. Onze apparatuur is geschikt voor alle haar- en huidtypen waardoor jij verzekerd bent van een haarloze huid.

Voordelen van laserontharing

Je gezicht laten laser ontharen heeft een aantal voordelen. Een van de grootste voordelen is dat je bij laser ontharen veel minder last hebt van irritaties van de huid. Het is namelijk zo dat wanneer je zelf probeert de haren te verwijderen, er ingegroeide haren kunnen ontstaan. Deze haartjes kunnen voor veel overlast en pijn zorgen doordat ze gaan ontsteken. Daarnaast kan scheren ook leiden tot vervelende huidirritaties. Wanneer je kiest om je gezicht te laseren, zullen deze problemen voor jou verleden tijd zijn!

Je kunt precies aangeven waar je ongewenste haartjes hebt zitten en welke je verwijderd wilt hebben. Zo kun je je gehele gezicht laten laseren, of slechts gedeeltes zoals kin, hals of bovenlip laten laseren. Tevens kun je je wenkbrauwen definitief ontharen zodat jij je ook niet meer druk hoeft te maken om het epileren. 

Veilige en moderne apparatuur

Bij Lias Lazecare maken we gebruik van de Diode ICE Laser PLATINA apparatuur, de meest moderne apparatuur op het gebied van laseren. Deze lasers zijn erg veilig en zijn anders dan de andere lasers die aangeboden worden. Hier wordt namelijk alleen het eiwit in het haarzakje stuk gemaakt waardoor de haren afsterven. Hierdoor wordt de huid niet beschadigd en is er na een aantal sessie een prachtig resultaat te zien! Op deze manier wordt het gezicht ontharen vrijwel pijnloos, gemakkelijk en heb je een blijvend mooi resultaat met een egale huid!